Csapatunk, a Hotel & Food Photography kifejezetten azért jött létre, hogy a szállodák arculatának kialakításában segédkezzünk, professzionális fényképészeti megoldásokkal, sok évnyi tapasztalattal és partnerrel a hátunk mögött.

Siményi Gergely

vezető fotográfus


enteriőr fotós, ételfotós, fényképész tanár
További információ: Siményi Gergely weboldala

Gergő több mint 20 év tapasztalattal rendelkező professzionális fotográfus. Az utóbbi 10 évben kifejezetten hotelek és ételek fotózására specializálódott és a legnépszerűbb magyarországi hotelekkel dolgozott együtt. Számtalan sikeres együttműködés után, sok évnyi tapasztalatával gyorsan meglátja a helyszínekben rejlő lehetőségeket és pontosan tudja, hogy lehet élményeket varázsolni, érzéseket, hangulatot átadni a képek erejével. Elképesztő gyorsan és hatékonyan dolgozik és igazi maximalistaként mindig arra törekszik, hogy minden fél 100%-ig elégedett legyen az elkészült fotókkal.

  • Ha szeretne tökéletes üzenetet közvetítő portfóliót szállodájáról, amellyel garantáltan növelni tudja a forgalmat,
  • Ha szeretne szakértelemmel, szakmai szemmel készített képeket, melyek vonzzák a vendégeket
  • Ha szeretné a hotel virtuális mását megteremteni, ahol a hotel által nyújtott kényelem és megjelenés, a hotel hangulata, képi világa szintén jelen van, pont úgy, ahogy az igazinál
  • Ha szeretné, hogy az első találkozás, a virtuális találkozás megnyerje szállodája vendégeit
  • Ha úgy gondolja, hogy egy gyönyörűen, átgondoltan berendezett, profi szolgáltatást nyújtó hotel is csak a megfelelő internetes jelenléttel, pontosan átgondolt branddel és megjelenéssel lehet igazán sikeres
  • Ha úgy gondolja hogy a virtuális világban is ugyanazt a minőséget kell nyújtanunk, mint a valóságos szolgáltatásokkal.

  • És ha mindehhez egy profi enetriőr fotóst keres, akkor hívjon bizalommal!

    Kapcsolat

Siményi Gergely enteriőrfotós, ételfotós


Nagy Judit
studio manager, ételfotós


Amellett, hogy Judit szakképzett fotográfus, 2011-ben szerzett diplomát marketing szakirányos közgazdászként. Kézben tartja az adminisztratív ügyeket és szervezi a workshopokat, előkészíti a fotózásokat.
Jelen van a fotózásokon Gergő asszisztenseként és gondoskodik arról, hogy gördülékenyen, az előzetes terveknek megfelelően haladjon a munka.

Nagy Judit fotográfus, ételfotós
Hotel and Food ételefotó instagram Hotel and Food enteriőr fotózás instagram Hotel and Food Photography instagram hotel fotózás instagram Hotel and Food hotel fotózás instagram étterem enteriőr fotózás