Ételfotózás - Hotel & Food Photography

Ételfotózás

KIEMELKEDNÉL A VERSENYTÁRSAK KÖZÜL? FELPÖRGETNÉD AZ ONLINE RENDELÉSEKET?

A szálloda fotózás mellett a másik fő profilunk az ételfotózás, így jó helyen jársz!

Mindenki, aki reklámozott már terméket vagy szolgáltatást, tudja, hogy milyen fontos szerepe van a vizuális hatásoknak, a fényképeknek egy promóció sikeres lebonyolításában. Különösen, ha online rendelésről beszélünk, ahol szinte csak a fényképek alapján döntenek a vásárlók. Mi hosszú évek tapasztalatával és számtalan referenciával vállaljuk ételfotóid elkészítését!

Nézd meg a galériát! >>

Szolgáltatásaink

Ételfotózás étlapra

Amikor az ételfotózás célja az egyes ételek bemutatása, akkor a legtöbb esetben minél közelebbről, minél kevesebb figyelemelterelő dekorációs elemmel fényképezzük az ételeket. A megfelelő világítás beállítása, a jól komponált képek és a kiváló minőségű felvételek lehetővé teszik, hogy az ételek minden egyes részlete jól látható legyen, hogy a fogások még ínycsiklandóbbnak tűnjenek. A célunk ilyenkor az, hogy a vendég meg akarja kóstolni az adott ételt és természetesen az, hogy ezzel vásárlásra ösztönözze.

ételfotózás étlapra
ételfotózás étlapra

Reklámfotók, kreatív anyagok

A képeink célja kreatív anyagok elkészítésénél, hogy a kellemes, esztétikus elemek megjelenítésével hívja fel a figyelmet az ételekre. Az étel van alapvetően a középpontban, de a teríték, elrendezés és a környezet igazodik a trendekhez. Sok esetben színekkel, fény-árnyék hatásokkal alakítjuk a kép által keltett hatást, aminek következtében az összkép lesz fontos. Ezek a típusú képek jellemzően reklámokhoz, vagy a közösségi oldalakra készülnek, kiválóak a figyelemfelkeltésre és ahhoz, hogy mindig legyen megfelelő tartalom az instagram, facebook, vagy egyéb fiókjaidon. Egy fotózás alkalmával több havi képes tartalomnak megfelelő fotó készül, így érdemes előre tervezni és elkészíteni a következő promóciókhoz, szezonális eseményekhez, ünnepekhez illő fotókat is.

Miért fontos a profi ételfotózás?

Modern világunkban az ízt, az érintést, az illatot és a hangot is megelőzi a látvány. Az első találkozás egy helyszínnel, egy étellel, egy élménnyel. Évekkel ezelőtt a vizualitás nem kapott még alapvető szerepet egy étterem, hotel brandjében. Ma már azonban bizalmatlanságot kelt a kevés fotó, a korlátozott vizuális megjelenés, így kiemelt jelentőséggel bír az ételfotózás. Különösen igaz ez az online vásárlásra, rendelésre, ahol a vásárlók szinte kizárólag a képek alapján döntenek a vásárlásról. Ha vannak képek...és ha azok a képek elérték a kívánt hatást! Hogy hogyan lehet elérni ezt a hatást egy-egy fotóval? Komoly munkával, komoly szakemberrel.

Szeretnéd, hogy a vendégek rögtön bizalmat szavazzanak nektek a bemutatkozó képeitek alapján? Szeretnéd növelni a netes megrendeléseket?

keress minket bizalommal és kérj árajánlatot ételfotózásra még ma!

ételfotózás étlapra

Nézd meg a galériát is! >>

Ha szeretnél árajánlatot kérni, vagy bármilyen kérdésed lenne, keress minket bizalommal!

Árajánlatkérésnél, kérjük írd meg a következő adatokat:
  • Kb. hány ételt szeretnél fotóztatni
  • Mi lenne a fotózás helyszíne (város)
  • Mi a képek célja (étlap, reklám, stb.)
  • Ha tudsz, jelölj meg számodra alkalmas időpontokat
...

Hotel & Food Photography Studio


Hotel and Food ételefotó instagram Hotel and Food enteriőr fotózás instagram Hotel and Food Photography instagram hotel fotózás instagram Hotel and Food hotel fotózás instagram étterem enteriőr fotózás