Ételfotózás étlapra - Hotel & Food Photography

Ételfotózás étlapra

Amikor ételeket fotózunk, nagyon fontos, hogy előre tudjuk a fényképek célját, hogy hogyan és mire fogják azokat felhasználni. Ennek alapján készítjük el a képeket a kívánalmaknak megfelelően, hiszen egy ételt számtalan stílusban lehet fényképezni. Ezek a képek egy olyan sorozatból származnak, amit egy önkiszolgáló étterem számára készítettünk az étlapra, illetve fényképes illusztrációnak az étterem falára és reklámokhoz. Ahogy a képeken is látható, klasszikus, egyszerű magyaros ételeket fényképeztünk, így a stílus is klasszikus, célunk az volt, hogy a vásárló minél több információt kapjon az ételről és meghozza a kedvét hozzá.

Ha szeretne további információt kérni az ételfotózással kapcsolatos szolgáltatásainkról, vagy árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

 

Kapcsolat


Ételfotózás Budapest - Hotel & Food Photography

Judit - 2020.08.16 22:50

Admin
Hotel and Food ételefotó instagram Hotel and Food enteriőr fotózás instagram Hotel and Food Photography instagram hotel fotózás instagram Hotel and Food hotel fotózás instagram étterem enteriőr fotózás