Boutique hotel enteriőr fotózás: Erla Villa - Hotel & Food Photography

Boutique hotel enteriőr fotózás: Erla Villa

Egy boutique hotel fotózása mindig nagyon izgalmas, hiszen egyedi, kölönlegesen berendezett minden szoba. Az elegáns, stílusos enteriőr és a különleges hangulat képeken való visszaadásához jól átgondolt tervezés és világítástechnika szükséges. Minden szobában más elem van a középpontban, különböző bútorok, szobarészletek vonzzák a tekintetet és ezeket figyelembe véve választjuk meg a kompozíciót, látószöget és tervezzük meg a világítást.

Az Erla Villa Eger törénelmi belvárosában található, 14 különleges hangulató és egyedien berendezett lakosztállyal rendelkezik, a modern és a barokk stílusjegyek ötvözete jellemzi. Nagy, világos terek és hangulatos részletek találhatóak az épületben, amit a képeken is sikerült visszaadnunk.

Ahogy az a képeken is látható, néhány lakosztály színvilága sötétebb, ami természetesen az óriási terekben nem kelt  nyomasztó hatást, ám ezeket a helyszíneket rendkívül nehéz fényképezni megfelelő világítástechnika nélkül, így ilyen esetekben különösen fontos egy professzionális, hozzáértő fotós megbízása.

 

Judit - 2020.04.26 23:12

Admin
Hotel and Food ételefotó instagram Hotel and Food enteriőr fotózás instagram Hotel and Food Photography instagram hotel fotózás instagram Hotel and Food hotel fotózás instagram étterem enteriőr fotózás